diumenge, 7 d’abril del 2013

MOUSSE DE CHOCOLATA BLANC I FRESA ( amb thermomix )





Fa un parell de dies , vare'n venir a casa les meves amigues " les glams " a sopar ... i les hi vaig fer aquest postre , totes vàrem disfrutar , especialment n ' Aixa que encara estava de camí ,  quant la seva mare se va menjar el postre va començar a moure-se dins la panxa com una ballaruga .... la seva mare havia disfrutat de menjar-se'l i és veu que ella també .... . La veritat és que es un postre molt bo de fer i que queda boníssim i molt vistós ... esper que vosaltres vos animeu a fer-lo i que també disfruteu de menjar-lo com elles dues !!! ; )




QUE NECESSITAM ??

(x 8 raccions)

500gr. de nata amb 35% m.g
40gr de sucre
250gr.de chocolata blanc a trossos
la pell d'una llimona
50gr.d'aigua teba
1 sobre de gelatina neutra en pols
500gr. de freses i alguna més per la decoració
el suc de 1/2 llimona


COM HO FEIM ??

1. posam la papallona al tassó , i li ficam la nata i programam velocitat 3.5 sense temps fin que estigui montada . retiram la nata del tassó i reservam.

2. rentam i aixugam el tassó i li posam el sucre , la chocolata , i la pell de la llimona i trituram 10 sg / vel.9 . a continuació programam 4 min/37º/vel 2

3. posam a l'aigua , la gelatina i la disolvem totalment. Li afegim al tassó i programam 10seg/vel 5 . `

4. amb l'espàtula baixam la mescla al fons del tassó , i li afegim les freses i el suc de llimona i mesclam 15 sg /vel 8 .

5. posam a poc a poc tota la mescla del tassó a la nata que teniem reservada , mesclant amb una espàtula amb moviments giratoris .

6. Posam la mousse amb tassonets individuals i decoram amb freses. reservam un minim de 2 h. a la nevera

* suggeriment: pots tallar les freses amb forma de coret i pots utilitzar 8 copes o bols de vidre .


                                                                                                             BON PROFIT .......








1 comentari: