
Ho reconec , la pasta em xifla !!! I de tota manera .... Amb verdures , amb carn , amb un poc de sal i oli , amb ensalada .... de Qualsevol manera !!
I no només a l 'hora de menjar-la sinós perquè també m 'encanta cuinar-la .
La sort es que a casa , mos agrada a tots dos , i acostuma a ser el plat ideal per cuinar els dissabtes o els diumenges quant dinam junts .
Això si .... Mai la prepar igual !! Sempre varia .... I aquesta de Llacets amb espinacs i fruits secs , la vaig fer la setmana pasada i el meu conillet d' indies , me va dir ..... apuntala !! perquè aquesta l'has de petir !! que està boníssima !! com que sempre improvitzo ... li vaig fer cas , i me la vaig apuntar per poder enrecordar-me i tornar-la a repetir un altre dia , i avui me dit , perquè no compartir-la ....??? animau-vos a fer-la , es molt bona de fer i la veritat és que està bonissíma !!
Que necessitam ??
( x 4 )
500 gr de pasta de Llacets
400 gr d espinacs congelats
200 gr de xampinyons laminats
1 ceba grossa
2 carabassins
1 all
Oli d 'oliva
Sal i prebe bo
2 grapadetes de combinat de fruits secs ( ho venen a mercadona ) i du : anous , pipes , pinyons, pipes de carabassa , semilles de sèsam ......
formatge parmesà
Com ho feim ??
500 gr de pasta de Llacets
400 gr d espinacs congelats
200 gr de xampinyons laminats
1 ceba grossa
2 carabassins
1 all
Oli d 'oliva
Sal i prebe bo
2 grapadetes de combinat de fruits secs ( ho venen a mercadona ) i du : anous , pipes , pinyons, pipes de carabassa , semilles de sèsam ......
formatge parmesà
Com ho feim ??
- Posam a una olla , aigua i bullim les espinacs, mentrestant també posarem a una altra olla , aigua per bullir la pasta . La pasta la bullirem segons el temps que ens indiqui el paquet.
- Tallam l 'all a làmines i el sofregim amb un poquet d 'oli d ' oliva , fins que estigui daurat,
- Tallam la ceba a dauets petits i la ficam a la pella juntament amb l 'all , i la sofregim , fins que estigui gairebé transparent .
- Incorporam els espinacs que ja estaràn bullits i els xampinyons i pelarem el carabassins a làmines i també ho ficarem dins la pella , i ho sofregirem uns 10 minuts .
- Salpebram i li afegim el Combinat de fruits secs
- Ara ja tocarà afegir la pasta , que ja estarà bullida, ho remenam be , i sofregim tot junt , uns 2 minutets , i ja es pot empatar .
- Ara per acabar , un pic emplatat , li rallarem formatge parmesà damunt .
bon profit !!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada