diumenge, 14 d’abril del 2013

LLACETS AMB ESPINACS I FRUITS SECS ( sense thermomix )


 


Ho reconec , la pasta em xifla !!!  I de tota manera .... Amb verdures , amb carn , amb un poc de sal i oli , amb ensalada .... de Qualsevol manera !!
 
 I no només a l 'hora de menjar-la sinós perquè també m 'encanta cuinar-la . 
La sort es que a casa , mos agrada a tots dos , i acostuma a ser el plat ideal per cuinar els dissabtes o els diumenges quant dinam junts .
 

Això si .... Mai la prepar igual !! Sempre varia .... I aquesta de Llacets amb espinacs i fruits secs , la vaig fer la setmana pasada i el meu conillet d' indies , me va dir ..... apuntala !! perquè aquesta l'has de petir !! que està boníssima !!   com que sempre improvitzo ... li vaig fer cas , i me la vaig apuntar per poder enrecordar-me i tornar-la a repetir un altre dia , i avui me dit , perquè no compartir-la ....???  animau-vos a fer-la , es molt bona de fer i la veritat és que està bonissíma  !!
 
 

 Que necessitam ??
 ( x 4 )

500 gr de pasta de Llacets

400 gr d espinacs congelats

200 gr de xampinyons laminats

1 ceba grossa

2 carabassins

1 all

Oli d 'oliva

Sal i prebe bo

2 grapadetes de combinat de fruits secs ( ho venen a mercadona ) i du : anous , pipes , pinyons, pipes de carabassa , semilles de sèsam ......

formatge parmesà



Com ho feim ??


 - Posam a una olla , aigua i bullim les espinacs, mentrestant també posarem a una altra olla , aigua per bullir la pasta . La pasta la bullirem segons el temps que ens indiqui el paquet.

- Tallam l 'all a làmines i el sofregim amb un poquet d 'oli d ' oliva , fins que estigui daurat,

- Tallam la ceba a dauets petits i la ficam a la pella juntament amb l 'all , i la sofregim , fins que estigui gairebé transparent .

- Incorporam els espinacs que ja estaràn bullits i els xampinyons i pelarem el carabassins a làmines i també ho ficarem dins la pella , i ho sofregirem uns 10 minuts .

- Salpebram i li afegim el Combinat de fruits secs

- Ara ja tocarà afegir la pasta , que ja estarà bullida, ho remenam be , i sofregim tot junt , uns 2 minutets , i ja es pot empatar .

- Ara per acabar , un pic emplatat , li rallarem formatge parmesà damunt . 


                        

                                                                                                                   bon profit !!
  

  

 

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada