No, no.... avui no és diumenge !!! és divendres !! quin susto, no ??
El que passa, és que a casa, teníem l ' ordinador romput, i diumenge, no vaig poder publicar cap recepta.... però ja està arreglat, i no he pogut esperar a que sigui diumenge ...
I és que la setmana passada, vàrem estar de celebració... i per partida doble !! ja que va fer 4 anys que em vaig casar, i amés, el meu germà va fer 26 anys ... no trobau que això es mereixia una publicació nova, i una bon pastís per celebrar-ho ... ??
QUE NECESSITAM ??
Per la base :
3 ous
300 gr. de farina
150 gr. de sucre
100 gr. de mantequilla
1 tassó de llet
100 gr. de cacau
1 sobre de llevadura royal
1 pessic de sal
Per la cobertura :
200gr. de xocolata per rebosteria
70 gr. de mantequilla
un esquit de llet
Per la decoració :
50 gr. de fondant rosa
2 paquets de galletes de neula
un llaç
COM HO FEIM ??
- Encenem el forn i l'encalentim a 180 graus.
- A un bol gros , mesclam tots els ingredients , començant per la farina , els ous , la mantequilla, la llet , el sucre, el cacau, la sal i la llevadura .
- Remenam be i li donam tur-mix, fins que ens quedi una crema. Si tens thermomix, ho ficam tot dins el tassó i li posam 30 sg a velocitat 5/10.
- pinzellam el motlle amb mantequilla i li posam la mescla feta i l ' enfornam 30 min.
- Ho deixam refredar i fonem la xocolata amb la mantequilla i la llet al microones , a temps molt curts, de 30 segons en 30 segons, per no cremar la xocolata i remenant-ho molt . Al mateix cas, si tenim thermomix, posarem la xocolata , la mantequilla i la llet 1 min. 37 graus velo 1.
-Un pic tenguem la xocolata feta , cobrim la tarta i deixam refredar un poc i farem am el fondant les figuretes dels porquets ( son molt fàcils de fer ) ja que es fan bolletes i amb un escuradents li donam el dibuix o la forma que volem donar-lis .
- Ho posam damunt la tarta i acabam posant les galletes de neula rodejant tota la vorera .
- li posam un llaç si agrada, ja que les galletes s'aguanten soles fora el llaç... i ja està llesta !!
bon profit !!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada