dijous, 27 de març del 2014

MUSCLOS AL VAPOR AMB SALSETA PICANT


Què tal ? com estau ??

Com duis aquest fred que ens ha arribat d'aquesta manera ? A aquestes alçades de la 
pel.lícula ....  com és possible !! si ja és primaveraaaaaaaaaaaaaa !!

Avui vos proposo una recepta que de ben segur , vos farà llevar el fred ... ja que és una mica coenta , però ben bona , que dic bona ... boníssima !! dissabte vàrem tenir convidats a casa i les vàrem fer per picar , i ..... no vàren ni deixar quasi ni les closques !! jejejjejeje......
Que vos animau a fer-la ??


QUE NECESSITAM ??

  • 1 all
  • 120 gr de ceba
  • 85 gr d'oli d' oliva
  • 5 ó 6 callenas 
  • 1 quilo de  musclos 
  • 200 g tomàtiga triturada
  • 100 g de  vi blanc
  • sal

COM HO FEIM ??

-Trossejam la ceba i l'all a trossets petits . Posem oli a una pella , i ho sofregim .
- Quan estigui doradet , li afegim la tomàtiga triturada i les callenas hi ho feim sofregir uns 15 minutets a poc foc .
- Mentres tant netegem els musclos i posem uns 3 dits d'aigua a una olla .
- Quan l'aigua bulli li ficam els musclos i les deixem 10 minuts .
- Apagam el foc i llevam la closca d'una de les parts  dels musclos i les posem amb la salsa .

                                                                                       I ara .... a disfrutar !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada