Què tal ? com estau ??
Com duis aquest fred que ens ha arribat d'aquesta manera ? A aquestes alçades de la
pel.lícula .... com és possible !! si ja és primaveraaaaaaaaaaaaaa !!
Avui vos proposo una recepta que de ben segur , vos farà llevar el fred ... ja que és una mica coenta , però ben bona , que dic bona ... boníssima !! dissabte vàrem tenir convidats a casa i les vàrem fer per picar , i ..... no vàren ni deixar quasi ni les closques !! jejejjejeje......
Que vos animau a fer-la ??
QUE NECESSITAM ??
- 1 all
- 120 gr de ceba
- 85 gr d'oli d' oliva
- 5 ó 6 callenas
- 1 quilo de musclos
- 200 g tomàtiga triturada
- 100 g de vi blanc
- sal
COM HO FEIM ??
-Trossejam la ceba i l'all a trossets petits . Posem oli a una pella , i ho sofregim .
- Quan estigui doradet , li afegim la tomàtiga triturada i les callenas hi ho feim sofregir uns 15 minutets a poc foc .
- Mentres tant netegem els musclos i posem uns 3 dits d'aigua a una olla .
- Quan l'aigua bulli li ficam els musclos i les deixem 10 minuts .
- Apagam el foc i llevam la closca d'una de les parts dels musclos i les posem amb la salsa .
I ara .... a disfrutar !!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada