diumenge, 21 d’abril del 2013
TARTA DE XOCOLATA MUSSOL ( amb thermomix )
Avui ... tarta de xocolata !!!
I és que fer postres m 'encanta , me fa desconnectar del món concentrant-me amb el que faig , i és que ja fa temps que anava amb endarrer de fer un postre , però com que ara a casa estem a règim , pues no en podia fer , fins que l'altre dia , uns amics ens digueren per anar a sopar a casa seva , i aquí vaig dir .... ara es la meva , ara en podré fer un !!!
I es que simplement , barrejant un parell d'ingredients , com un poc de sucre , un poc de llet , una bona dosis de xocolata podem ajudar-nos a dibuixar un somriure . I es que les coses petites al final , son les que ens fa sentir millor , no ho trobau ?? , la veritat es que crec que varen quedar contents i la decoració que li vaig fer a la tarta també les hi va agradar tant , com a mi fer-la !!
esper que vos animeu a probar-la . S' ha de fer amb un dia d'antelació perquè cualli com toca , però es un postre molt senzill de preperar , i que queda increïble al paladar !!! vos animau ??
Que necessitam ??
per la tarta :
240 gr. de galletes digestive
80 gr. de mantequilla
1 tableta de 250 gr . de xocolata per fondre
1 litre de llet
2 sobres de cuejada
50 gr. de sucre ( si t'agrada dolceta )
per la decoració :
ametlles laminades
flocs xoco krispies
galletes triturades i tamisades
fideus de xocolata
galletes oreo
dues mores de llepolia o lacasitos per fer els ulls
un dàtil per el bec.
Com ho feim ??
1. Posam al tassó les galletes i trituram 5 segons a velocitat 8.
2. Afegim la mantequilla i mesclam tot 5 segons a velocitat 5 , i posam aquesta mescla a un motlle desmuntable , aplanant -ho amb una cullera repartint de manera uniforme per tot el motlle. Un pic llest ho posam a la gelera fins que tenguem llest el relleno de la tarta.
3. posam dins el tassó sense rentar , la xocolata i ho trituram programant 15 segons a velocitat 5/10.
4. afegim la llet , els sobres de cuejada , i el sucre i programam 10 min , 100º , velocitat 3 . ho abocam damunt la base de galletes i ho deixam cuejar al menys 4 hores a la nevera .
la decoració :
1.trituram les galletes amb la theromix 10 sg, a velocitat 5/10
2. tamissem les galletes triturades per la part central de la tarta
3. després decoram amb els flocs de cereals i amb ametlles laminades fent la forma de les ales del mussol.
4. decoram amb fideus de xocolata i les galetes oreo fent les formes de les celles i els ulls , i ho reservam dins la nevera fins a l 'hora de servir .
Es pot fer perfectament un dia abans i s'assenta millor , sinós necessites 6 / 7 hores perquè cuaji . Després desemmotllem aixecant el cèrcol molt suaument fins que es vagi desenganxant. Acostuma a sortir molt net .
espero que vos agradi molt !!!
bon profit !!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Mmmm, quina bona pinta!! Devia ser la mar de bona. Prendré nota a veure si un dia m'anim a preparar-la. I enhorabona per el blog!!
ResponElimina